Ervaar de magie van liefde in het donker Ervaar de magie van liefde in het donker

Liefde maakt blind, en dat ga je bij dit romantische diner wel heel letterlijk ervaren Liefde maakt blind, en dat ga je bij dit romantische diner wel heel letterlijk ervaren

Powered by fever
 • Geblinddoekte culinaire
  beleving
 • De beste
  restaurants
 • Een geheim
  3-gangen menu
Fever Original Event

Knusse en gezellige restaurants voor het perfecte avondje uit eten!

In dit romantische restaurant wordt de liefde gevierd

Uiteindelijk draait het allemaal om liefde, en zoals ze zeggen: liefde gaat door de maag… Stel je zintuigen op de proef tijdens een romantisch geblinddoekt diner in een knus restaurant! Verras die ene speciale persoon met een uniek dinertje, waar elke ervaring een geluksmomentje van smaak en verbondenheid is. Elke hap herbergt een klein beetje liefde, en dit wordt alleen maar versterkt door de volledige duisternis waar je je in bevindt.

Dining in the Dark

Een geblinddoekte date night

Als je nog op zoek bent naar een romantisch avondje uit, dan hebben wij iets origineels voor je: doe iets unieks en trakteer de liefde van je leven op een romantisch geblinddoekt diner. We garanderen dat je een perfecte date night vol lachen, eten en herinneringen hebt! Probeer geblinddoekt het 3-gangen menu te raden en voel de vonk overslaan.

Dining in the Dark

Een culinaire verkenning van onweerstaanbare smaken

Geniet van een heerlijk menu dat precies is samengesteld om je zintuigen naar nieuwe hoogtes te brengen. En omdat liefde blind maakt, ga je deze 3 heerlijke gerechten ook zonder zicht proeven. Kan jij alle texturen en smaken raden? Zacht of knapperig? Zoet of zuur? Laat het over aan je zintuigen. Eten smaakt nog beter als je ogen niet mogen kijken!

Dining in the Dark

Recensies over Dining in the Dark

Deze mensen hebben de perfecte dates gehad bij Dining in the Dark...

4.8 van 5 sterren

 • J. Price

  New York

  Heel fijne avond, perfecte date night en eigenlijk de meest unieke die je kan voorstellen! Het eten was echt heerlijk!!!

 • L. Evangelista

  Washington DC

  Dit is een beleving die iedereen zou moeten ervaren! Fine dining terwijl je geblinddoekt bent was geweldig, we zullen het zeker nog een keer doen!

 • A. Davis

  Albuquerque

  Het eten was HEERLIJK! Ik moest mijn man meeslepen naar dit diner. In eerste instantie vond hij het een stom idee en begreep niet waarom je geblinddoekt zou willen eten. Hij was echter helemaal in z'n element!!!! Bij de eerste gang hadden jullie hem al overtuigd. Lekker gedaan!!

 • C. Cunningham

  Los Angeles

  Het was nog beter dan ik had verwacht! Elke gang was heerlijk, de bediening was uitstekend en mijn date en ik hebben het enorm naar ons zin gehad. Zo erg dat we dit nog een keer gaan doen. Kunnen niet wachten om een andere locatie uit te proberen!

 • M. Paz

  Mexico-Stad

  Verrukkelijk eten, een beleving als geen ander, al je zintuigen staan op scherp om te herkennen wat je aan het eten bent. Uitstekende service en sfeer!

 • A. Gutierrez

  Madrid

  Een totaal nieuwe ervaring, geweldig!

 • V. Delvaux

  Brussel

  Superleuke beleving! Zeker de moeite waard. Bovendien hebben we enorm gesmuld, het was heerlijk. We werden ook erg goed bediend. Een echte aanrader!

 • L. Lima

  Lissabon

  Wat een prachtige ervaring!!! Mijn vriend en ik vonden het geweldig!

 • I. Popova

  Milaan

  We hebben het enorm naar ons zin gehad! Kwalitatief goed eten, vriendelijk personeel. Een speciale beleving!

 • B. Jesus

  São Paulo

  Een unieke ervaring, je zintuigen worden helemaal op de proef gesteld!

Liefde kent geen grenzen

Liefde gaat door de maag. Ontdek al onze Dining in the Dark-belevingen ter wereld! Vind er eentje in de buurt.

Het zintuigprikkelende 3-gangenmenu stelt je smaakpapillen op de proef. Onvoorwaardelijke liefde: Durf jij in het donker te eten?
Ontdek de gezichten van de liefde die je nooit eerder hebt gezien bij deze onvergetelijke dinerervaring, samen met de liefde van je leven in een elegant en romantisch restaurant.
Wist je dat je perceptie van de wereld totaal verandert wanneer je je zicht verliest? Zet een blinddoek op, en laat je verrassen bij elke hap eten. Een avondje uit eten is nog nooit zo leuk geweest!

 

Gepresenteerd door

Fever

Medienpartner